Pages

Jan 17, 2011

Tahniah

Assalamualaikum wbt.


Gembira tidak terkata. Ucapan syukur hanya kepada Allah Ar-Razzaq. Ucapan tahniah untuk Cik Nadiah.

Kamu sentiasa ada tika saya memerlukan.
Peneman tika saya mahu mengadu sesuatu.
Selalu saya 'ganggu' tika masalah melanda dan i can't manage it wisely.

Nikmat yang datang adalah salah satu rahmat Allah kepadamu.
Allah sentiasa melihat kebaikanmu.

Daku sentiasa mendoakanmu.

p/s  : daku sedia 'diganggu' selama setahun anda di sana!..hehe

'Ya Allah, kuatkanlah ikatan ukhwah antara kami'

10 comments:

Syahidah Mahassan said...

huhu, lepas ni milah kena paksa nad pula buat blog,

hehe

mas said...

hehe..:))

nadiyy said...

syukran cik mila...tak terasa di 'ganggu' pun setaun yg lepas,hehe....im happy if u're happy myfren....
syidah,kalau nadiah kena paksa buat blog pas ni kena la tnya pada yg pakar...hihi

kamilah said...

hehe jom suma kita pakat-pakat pujuk cik nadiah wat blog...=p

kamilah said...

mas...senyum sorg2 la tu! huhu

mas said...

hehe..
klu sesiapa yg brjaya 'pengaruh' kak nadiah wat blog, dia mmg seorang yang hebat..huhu

kamilah said...

hehe... tetibe rasa tercabar..
pe lg mas..jalankan tugas anda..
kak mila combine dgn kak syida je..
myb mas xperlu bergabung tenaga.. da berjaya..huhu

n.a.d.i.a.h said...

haha...
agk2 sapa yg brjaya pengaruhi org low profile ni????

kamilah said...

mari kita sahut cabaran tuan badan!..hehe

n.a.d.i.a.h said...

sahut jgn x sahut...haha